Mv-Coachen symetrisk kopiera liten

Elite Goalie Camp

För första gången på nio år presenterar vi nu STOLT, Mv-Coachen Elite Goalie Camp 2023! Campen som vid tidigare två tillfällen genomförts med stor succé är därmed äntligen tillbaka. 
Vi på Mv-Coachen erbjuder dig som är född år 2011 eller tidigare, möjligheten att delta på 2023års stora sommar camp för ishockeymålvakter, Mv-coachen Elite Goalie Camp 2023.

Mellan 11 -15 juli är du varmt välkommen till Mörrum, Blekinge för fem dagar av välplanerad & förberedande träning till säsongen. Du kommer under dessa dagar att erbjudas såväl isträning som off-ice, yoga och spännande föreläsningar i ett välplanerat schema. Allt detta och mycket mer får du av välutbildade och drivna instruktörer såväl on-ice som off-ice. Vårt mål är att ge dig som målvakt bästa möjliga start och förberedelser för vad som ska bli den bästa säsongen hittills i karriären.


Campen kommer att genomföras i två olika grupper med MAX 18 målvakter i varje grupp, totalt 36 platser. Vi vänder oss till dig som är redo för en lärorik & intensiv vecka men framförallt rolig och utvecklande camp.
Vid tillräckligt stort intresse förbehåller vi oss rätten att utöka antalet grupper till 3 men behålla samma höga kvalitet på övrigt. 
Grupperna kommer beroende på åldrar att delas in i:
- Senior / Junior
- Ungdom

För oss är individen ALLTID i fokus och något vi sätter stort värde på. Med grupper på 18 mv vill vi ge alla målvakter lite mer tid och möjlighet i målet, men även utanför tillsammans med övriga målvakter eller instruktörer för att föra dialog och utveckling framåt utifrån målvaktens behov. 

Campen leds av Mv-Coachens huvudinstruktör Robin Danielsson som vid sin sida troget alltid numera har Marcus Arwidsson till sin hjälp.

Precis som tidigare Elite-camper kommer dessutom Christian "Lillen" Yngve  att deltaga som instruktör, vilket är enormt glädjande.
Deltagarna har gjort ett enormt arbete under tidigare camper, nu siktar vi på att göra 2023 års upplaga av Elite Campen till den bästa hittills!

 
Våra partners som gör denna campen möjlig kan ni se till höger här i menyn. Vi på Mv-Coachen är givetvis otroligt glada och tacksamma för deras intresse och stöd att skapa denna möjlighet för oss och er!

Du erbjuds totalt:

12 ispass 
(specifika för målvakter)

4 Off-Ice pass

2 Yoga-lektioner

4 Föreläsningar

Personlig träningströja med namn och nummer
T-shirt
Merchendise från våra samarbetspartners
Lunch / Middag, dagligen (endast lunch sista dagen)
1 samkvämskväll med samtliga deltagare och instruktörer

ENDAST 6499:-

Instruktörer

Här nedan följer en kort presentation av dem instruktörer som  kommer att deltaga på campen:

Robin Danielsson

Robin Danielsson är Mv-Coachens grundare och huvudinstruktör. 
Han har med sina 9,5 säsonger som heltidsanställd målvaktstränare i HockeyAllsvenskan, SHL, SDHL och andra europeiska toppligor samlat på sig en stor erfarenhetsbank han nu vill dela med sig av till er samt fylla på med era inputs och erfarenheter. 
Utöver ovan nämnda erfarenheter är han dessutom inne på sin nionde säsong som målvaktstränare för Danmarks U18-landslag. 

Robin har tränat målvakter som senare spelat i och  än idag återfinns i ligor som NHL, AHL, KHL, SDHL och SHL,samt diverse landslag så som Svenska herr och dam-landslaget, slovenska och österrikiska herrlandslagen för att nämnda några.
Dessutom finns ett antal samarbeten med målvakter som under tiden eller strax efter samarbeten blivit draftade av olika NHL-organisationer. För att se ett urval av de målvakter som Robin Danielsson tränat, klicka här

"Glädje skapar motivation,
motivation skapar utveckling"

Marcus Arwidson

Marcus är en numera mångårig och extremt uppskattad instruktör hos oss här på Mv-Coachen.

Med flera säsonger bakom sig i Karlskrona HK:s ungdomsorganisation samt i KRIF Hockeys & Sölvesborg IK:s seniorlag har Marcus byggt på sig en erfarenhetsbank av stora mått. Dessutom har han under ett antal säsonger varit målvaktstränare för Team Blekinge i TV-pucken samt hållt målvaktsutbildningar åt förbundet.


Robin om Marcus:

Han passion för målvakter och inte minst individen bakom masken är enastående och beundransvärt. Han brinner verkligen för utveckling och går ständigt med ett leende på läpparna, något som smittar av sig och ger en härlig atmosfär på och utanför isen. 
Marcus är ett GIVET inslag när det vaknas camp med Mv-Coachen.

Christian "Lillen" Yngve

Med en meritlista som sträcker sig långt över taket krävs i hockeyns värld ingen närmare presentation. Flyttade för några år sedan hem till Sverige efter ett mångårigt äventyr utomlands där han livnärade sig på att coacha målvakter.

 

För att nämna något om "Lillen" som han även kallas har han även tidigare varit förbundskapten, för Sveriges damer under ett stort antal säsonger samt Österrike, Spanien och HongKong. Han har även delaktig på ett antal GCG- Prospects week i Boston. Detta är en vecka där meriterade tränare från USA, Kanada och övriga världen samlas för att träna duktiga och drivna målvakter som spelar på elit-nivå i USA, Kanada och Europa.

Robin om "Lillen":

 

Det är en dröm att åter få ner Christian. Vi träffades för 10 år sedan i Boston under GCG-Prospects week. Lillen var till stor hjälp för mig redan då och han spred alltid ett lugn och välbefinnande runt sig. Hans kunskapsnivå tycks inte ha någon högre gräns, samtidigt som hans erfarenhet och rutin är oändlig. Lillen var under tidigare camper otroligt uppskattad med sitt lugn och auran han sprider runt sig samt att vi vet alla vilken otroligt kunskapsnivå besitter.

Vi kommer fortlöpande att uppdatera gällande fler instruktörer i den takt som vi får nya namn att presentera!

Boende

Hela campen kommer att vara förlagd till Jössarinken och dess närområden i Mörrum.
Campen kommer att bedrivas som ett dagsläger men vi hjälper självklart till med att ordna ett bra boende genom Best Western Hotell i Karlshamn.
För er som kommer ensamma via lokaltrafik kommer vi göra vårt bästa för att ordna transporter mellan hotell och rink.
Priser på boendet är enligt följande:
Enkelrum: 1000:-/natt
Dubbelrum: 1200:-/natt. Del i dubbelrum: 600:-/person & natt(skriv i anmälan önskat rum & om du vill dela rum)
Trippelrum: 1400:-/natt. Del i trippelrum: 467:-/natt & person (skriv i anmälan önskat rum & om du vill dela rum)

Vid kommer göra allt vi kan för att tillgodose ert önskemål gällande rumsstorlek i mesta möjliga mån samt reserverar oss för eventuella prisförändringar då Best Western Hotell är en extern aktör.
Inga bokningar kommer göras utan ert godkännande och allt som vi gör är reservationer.

Bokning

För att försäkra dig om plats rekomenderar vi dig att boka redan idag. Först till kvarn gäller och vi har endast ett fåtal platser att fylla.

Så snart din anmälan nått oss kommer vi att skicka en bekräftelse på din anmälan inom 48 timmar som även innehåller information om hur betalning sker.

If you cant read this in english, click on the flag to get all information in english.

Partners: