Mv-Coachen symetrisk kopiera liten

Elite Goalie Camp

7 platser kvar

Mv-Coachen Elite Goalie Camp 2024!
Campen som vid tidigare tillfällen genomförts med stor succé är återigen tillbaka. 
Vi på Mv-Coachen erbjuder dig som är född år 2013 eller tidigare, möjligheten att delta på 2024 års stora sommar camp för ishockeymålvakter, Mv-coachen Elite Goalie Camp 2024.

Mellan 1-5 juli är du varmt välkommen till Mörrum, Blekinge för fem dagar av välplanerad & förberedande träning till säsongen. Du kommer under dessa dagar att erbjudas såväl isträning som off-ice, yoga och spännande föreläsningar i ett välplanerat schema. Allt detta och mycket mer får du av välutbildade och drivna instruktörer såväl on-ice som off-ice. Vårt mål är att ge dig som målvakt bästa möjliga start och förberedelser för vad som ska bli den bästa säsongen hittills i karriären.


Campen kommer att genomföras i grupper med 18 målvakter. Vi vänder oss till dig som är redo för en lärorik & intensiv vecka men framförallt rolig och utvecklande camp.

För oss är individen ALLTID i fokus och något vi sätter stort värde på. Med grupper på 18 mv vill vi ge alla målvakter lite mer tid och möjlighet i målet, men även utanför tillsammans med övriga målvakter eller instruktörer för att föra dialog och utveckling framåt utifrån målvaktens behov. 

Det vi kommer fokusera på under campen är:
-Taktik/Strategi
-Spelförståelse
-Dialog

Campen leds av Mv-Coachens huvudinstruktör Robin Danielsson som vid sin sida troget alltid numera har Marcus Arwidsson till sin hjälp.

Precis som tidigare Elite-camper kommer dessutom Christian "Lillen" Yngve  att deltaga som instruktör, vilket är enormt glädjande.
Deltagarna har gjort ett enormt arbete under tidigare camper, nu siktar vi på att göra 2024 års upplaga av Elite Campen till den bästa hittills!

 
Våra partners som gör denna campen möjlig kan ni se till höger här i menyn. Vi på Mv-Coachen är givetvis otroligt glada och tacksamma för deras intresse och stöd att skapa denna möjlighet för oss och er!

Du erbjuds totalt:

12 ispass 
(specifika för målvakter)

4 Off-Ice pass

2 Yoga-lektioner

4 Föreläsningar

Personlig träningströja med namn och nummer
T-shirt
Merchendise från våra samarbetspartners
Lunch / Middag, dagligen (endast lunch först & sista dagen)
1 samkvämskväll med samtliga deltagare och instruktörer. (frivilligt)

ENDAST 6500:-

Instruktörer

Här nedan följer en kort presentation av dem instruktörer som  kommer att deltaga på campen:

Robin Danielsson

Robin Danielsson är Mv-Coachens grundare och huvudinstruktör. 
Han har med sina 9,5 säsonger som heltidsanställd målvaktstränare i HockeyAllsvenskan, SHL, SDHL och andra europeiska toppligor samlat på sig en stor erfarenhetsbank han nu vill dela med sig av till er samt fylla på med era inputs och erfarenheter. 
Utöver ovan nämnda erfarenheter är han dessutom inne på sin nionde säsong som målvaktstränare för Danmarks U18-landslag. 

Robin har tränat målvakter som senare spelat i och än idag återfinns i ligor som NHL, AHL, KHL, SDHL och SHL,samt diverse landslag så som Svenska herr och dam-landslaget, slovenska, danska samt österrikiska herrlandslagen för att nämnda några.
Dessutom finns ett antal samarbeten med målvakter som under tiden eller strax efter samarbeten blivit draftade av olika NHL-organisationer. För att se ett urval av de målvakter som Robin Danielsson tränat, klicka här

"Glädje skapar motivation,
motivation skapar utveckling"

Marcus arwidson

Marcus är Mv-coachens mest trogna ledare vid våra camp-tillfällen och står för precis allt det som vi vill förmedla på våra camper.
Med hög energi och stor glädje har han ett sinne för detaljer utöver det vanliga. 
Marcus jobbar med en briljant pedagogik, oavsett ålder eller nivå så hittar han vägar för att nå fram till målvakterna där dem befinner sig i sitt nuläge. 

Marcus har utöver deltagande vid Mv-coachens tidigare camper även erfarenheter från Blekinge ishockeyfund där han under flera säsonger varit distriktsinstruktör samt mv-coach för Tv-puckslaget. Dessutom har han tidigare varit ett par säsonger i KRIF hockey (division1) samt verkat och verkar i Sölvesborgs IK (division2).

Robin om Marcus:

ÄNTLIGEN får alla möjligheten att träffa Marcus under fem dagar. Hans energi och optimism smittar av sig samtidigt som han struktur alltid gör att vi tillsammans får fram det vi vill till samtliga målvakter. Vi kompletterar varandra på ett ypperligt sätt och jag är mer än glad att vi kunnat lösa så Marcus är med under dessa dagarna!  

Christian "Lillen" Yngve

Med en meritlista som sträcker sig långt över taket krävs i hockeyns värld ingen närmare presentation. Flyttade för några år sedan hem till Sverige efter ett mångårigt äventyr utomlands där han livnärade sig på att coacha målvakter.

 

För att nämna något om "Lillen" som han även kallas har han även tidigare varit förbundskapten, för Sveriges damer under ett stort antal säsonger samt Österrike, Spanien och HongKong. Han har även delaktig på ett antal GCG- Prospects week i Boston. Detta är en vecka där meriterade tränare från USA, Kanada och övriga världen samlas för att träna duktiga och drivna målvakter som spelar på elit-nivå i USA, Kanada och Europa.

Robin om "Lillen":

 

Det är en dröm att åter få ner Christian. Vi träffades för 10 år sedan i Boston under GCG-Prospects week. Lillen var till stor hjälp för mig redan då och han spred alltid ett lugn och välbefinnande runt sig. Hans kunskapsnivå tycks inte ha någon högre gräns, samtidigt som hans erfarenhet och rutin är oändlig. Lillen var under tidigare camper otroligt uppskattad med sitt lugn och auran han sprider runt sig samt att vi vet alla vilken otroligt kunskapsnivå besitter.

fler instruktörer presenteras senare

Boende

Hela campen kommer att vara förlagd till Jössarinken och dess närområden i Mörrum.
Campen kommer att bedrivas som ett dagsläger men vi hjälper självklart till med att ordna ett bra boende till en bra peng. 
Mer om detta inom kort! 
Önskar ni få mer info om boende klicka i rutan vid bokningen i anmälningsformuläret.

Bokning

Partners: